8 тисяч людей на добу здатен пропустити відкритий транспортний коридор поблизу Мар'їнки

8 тисяч людей на добу здатен пропустити відкритий транспортний коридор поблизу Мар'їнки

У самій Мар'їнці певні, що люди в місто почнуть повертатися

Місто стало практично відкритим.

Поблизу Мар'їнки відкрито новий транспортний коридор через лінію розмежування, йдеться в ТСН.16.45.

З усіх наявних - новий пропускний пункт став найближчим до лінії розмежування. За півтора кілометра документи перевіряють уже бойовики. У ясну погоду звідсіля навіть Донецьк розгледіти можна.

В обидва боки транспорт тут рухався й раніше. Більше їдуть з окупованої сторони по дешевші харчі. Традиційна проблема під час перетину лінії розмежування - величезні черги.

Якщо без підозр, на одну машину в середньому, обіцяють, до 5-ти хвилин. Це перевірка документів і речей. Люди різні. Знаходили всіляке від зброї до наркотиків.

Відкривши пропускний пункт прикордонники кажуть, що відтепер перетинати лінію розмежування стане легше. Обіцяють пропускати по вісім тисяч людей на добу, але якщо говорити про всі переваги, то найголовніша з них стосується приміром мешканців Мар'їнки - від сьогодні місто стало практично відкритим.

Було так, що населені пункти, такі як Мар'їнка, опинялися між двома сторонами. Виїхати було не можливо. Тепер, після відкриття переходу залишилось оновити тільки один пропускний пункт - у Гнутовому.

У самій Мар'їнці певні, що люди в місто почнуть повертатися жвавіше. Головне, аби не стріляли.

Прикордонники, говорячи про безпеку хоч і спорудили захисну стіну, але в разі вогню з ворожого боку, кажуть закрити перетин - діло лічених хвилин.

Під Маріуполем на розтяжці підірвався мирний житель

Під Маріуполем на розтяжці підірвався мирний житель

Повʼязані теми:

Наступна публікація