Аброськін показав фото наслідків потужних обстрілів Авдіївки

Мешканці міста вже не звертають уваги на обстріли.

Начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін опублікував на своїй сторінці у Facebook наслідки обстрілів бойовиків по "старому місту" Авдіївки.

На фото видно руйнування будинків від снарядів, які прилітають з боку позицій бойовиків. Аброськін зазначив, що перестрілки з терористами ведуться зовсім близько від цього мікрорайону, а ДРГ бойовиків постійно намагаються пройти тут позиції українських військ. Сепаратисти можуть відкрити вогонь у будь-яку хвилину, і жоден будинок тут не застрахований від попадання чергового російського снаряду.

Начальник поліції Донеччини зазначив, що під час розмови з місцевою мешканкою були чутні розриви мін і робота кулеметів.

"Дивно і моторошно, в цей же час на вулиці мирно пересуваються на велосипедах діти, дорослі вже не звертають уваги на обстріл", - написав Аброськін.

Нагадаємо, вночі 20 липня в результаті бойових дій були пошкоджені два високовольтних введення, що живлять Авдіївський коксохімічний завод Групи Метінвест. Ця ситуація різко позначилася на Авдіївці. В місті відсутня електрика. Через знеструмлення Донецької фільтрувальної станції обмежена подача води.

З початку ведення бойових дій АКХЗ зупиняється вже 13-й раз. Підприємство неодноразово було піддано масованому обстрілу. На території АКХЗ розірвалося понад 320 снарядів, дев'ять працівників заводу загинули, понад 50 людей отримали поранення.

У зоні АТО бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки, Мар'їнки та Красногорівки

У зоні АТО бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки, Мар'їнки та Красногорівки

Повʼязані теми:

Наступна публікація