Атака снайперів поблизу Новотроїцького та провокації для відкриття вогню. Дайджест АТО

Атака снайперів поблизу Новотроїцького та провокації для відкриття вогню. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

Вдень противник тричі відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

Бойовики проросійських бандформувань продовжують порушувати умови незастосування зброї в зоні проведення АТО. Всього з початку доби противник 11 разів відкривав вогонь по українських захисниках.

Про це інформує прес-центр АТО у Facebook.

Застосовуючи стрілецьку зброю, бойовики провокували українських воїнів на відкриття вогню у відповідь в районі населених пунктів Зайцеве та Луганське, що на горлівсько-світлодарській дузі. З автоматичних станкових гранатометів бандити били під Красногорівкою, а позиції сил АТО на підступах до Авдіївки обстрілювали з великокаліберних кулеметів та підствольних гранатометів. З мінометів калібру 82 мм противник відкривав вогонь по наших опорних пунктах неподалік Новотроїцького.


З 6.00 години ранку станом на цей час ситуація відносно стабілізувалась. Вдень противник тричі відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

В районі Луганського – зі стрілецької зброї. А поблизу Новотроїцького українських захисників обстрілювали ворожі снайпери.

Нагадаємо, що в околицях Донецького аеропорту знову шумно. Бойовики гатять по оборонцях Авдіївки та шахти Бутівка.

Ворог використовує важку артилерії та навіть "Гради". Техніку розміщує поблизу Спартака, Ясинуватої та в руїнах летовища.

Повʼязані теми:

Наступна публікація