Чотири смерті біля Зайцевого та російська нацгвардія під Авдіївкою. Хроніка АТО 18.07.2016

Чотири смерті біля Зайцевого та російська нацгвардія під Авдіївкою. Хроніка АТО 18.07.2016

Фото: Міноборони України

ТСН стало відомо також про п'ятьох поранених.

Українські втрати на фронті пригнічують: за добу загинули п'ятеро наших бійців. Іще восьмеро поранені, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Поблизу Зайцевого на горлівському напрямку внаслідок артилерійського обстрілу загинули четверо вояків. Ще п'ятеро дістали поранення, двоє з них у важкому стані. Це інформація з власних джерел ТСН. У штабі АТО її ще перевіряють.

Офіційні дані за останню добу такі: один український воїн загинув під час обстрілу терористами селища Луганське під Бахмутом. Під Авдіївкою було троє поранених. Саме у тамтешній промзоні точаться найзапекліші бої. Лише один мінометний обстріл у неділю тривав п'ять годин. Від мін бойовиків постраждав місцевий житель.

Бойовики обстріляли українські позиції на Горлівському напрямку. Є загиблі

Бойовики обстріляли українські позиції на Горлівському напрямку. Є загиблі

Окупанти також важко поранили трьох мешканців, які вийшли на мітинг проти розміщення артилерії у житлових кварталах. Розвідка не називає точного місця, де це сталося. За даними ТСН, це передмістя Донецька. За минулу добу, за даними штабу АТО, загинули троє окупантів, ще семеро поранені. Найбільші втрати ворога – під Авдіївкою. Терористи з числа місцевих мешканців відмовляються воювати за таких умов. Тож російське командування прислало під Авдіївку професійні загороджувальні загони, які стріляють у кожного, хто відступає. "Банда окупантів відмовляється йти в бій, тому за інформацією розвідки, в район Авдіївської промзони прибув підрозділ російської національної гвардії, який виконуватиме функцію загороджувального загону", - заявив речник з питань АТО Адміністрації президента Андрій Лисенко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація