Бійці 92-ої бригади контролюють Щастя та обіцяють не віддавати місто ворогові

Бійці 92-ої бригади контролюють Щастя та обіцяють не віддавати місто ворогові

Українські війська нікуди не відступали на Луганщині

Чутки про вихід українських формувань з міста пояснюються перекиданням окремих підрозділів під Дебальцеве.

Українські військові та добровольчі батальйони не залишали Щастя та продовжують тримати рубежі на Луганщині. Лінія фронту не змінилася, склад бригад та батальйонів також залишився незмінним, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Станично-Луганський район, де знаходиться Щастя, тримають 92 бригада, 17 танкова бригада, 80 бригада та сили Национальної гвардії України: батальйони "Чернігівщина", "Львівщина", "Айдар" та "Золоті ворота".

"92-га стояла, стоїть і стоятиме. Повністю наш Станично-Луганський район від Трьохізбенки до Станиці Луганської. Ми надаємо максимальну допомогу для евакуація місцевих мешканців. Учора виїхало ще близько 10 родин", - повідомив заступник командира 92-ої окремої механізованої бригади Олександр Васильковський.

Спростовують повідомлення про відхід і бійці з батальйону "Золоті Ворота". Вони тримають виїзд із Щастя в бік Луганська. Кажуть, навпаки, батальйон отримав підсилення, а про відступ ніхто й не думає.

"Мій дім там, 16 кілометрів, куди мені йти? Я маю повернути свій дім", - сказав один із бійців батальйону "Золоті ворота".

Наразі Щастя є чи не найгарячішою точною Луганщини. Місто обстрілюють із "Градів" і мінометів. Бої тривають також навколо Новотошківського, Трьохізбенки та Станиці Луганської.

Як уже повідомлялося, місто Щастя спорожніло на дві третини.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

На Луганщині тривають обстріли

На Луганщині тривають обстріли

Повʼязані теми:

Наступна публікація