Бої під Авдіївкою. Спроби бойовиків захопити місто зняли на відео

Бої під Авдіївкою. Спроби бойовиків захопити місто зняли на відео

Наслідки боїв на авдіївській промзоні / Фото: Facebook/Повернись живим

Бойовики несамовито накривають вогнем позиції українських військових.

Минулої ночі бойовики взяли промзону біля Авдіївки в оперативне оточення.

Відповідне відео оприлюднили на сторінці спільноти "Повернись живим" у Facebook.

"500 м ґрунтівки, що зв'язує місто, і промзону прострілювали 152 мм гаубиці. У ліску, що з боків, - шастали ДРГ. Прохід для резерву був утруднений. Працював танк, 120-мм міномети, 152-мм гаубиці, АГС, СПГ, РПГ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обстріл українських позицій вівся з усіх боків.

До того ж на одній оточеній бойовиками позиції вогневий контакт з противником відбувався на відстані декількох метрів, тож бійці викликали вогонь на себе, щоб відбити атаку.

Обережно, на відео присутні сцени насильства

Ночной бой на авдеевской промзоне

Сегодня ночью авдеевская промзона оказалась в оперативном окружении500 м грунтовки, связывающей город и промзону простреливали 152 мм гаубицы. В лесочке, что по бокам - шастали дрг. Проход для резерва был затруднен. Обстрел украинских позиций велся со всех сторон. Работал танк, 120-ые минометы, 152 мм гаубицы, АГС, СПГ, РПГ. Одна из позиций, в районе дач была окружена боевиками. Огневой контакт с противником шел на расстоянии нескольких метров. Чтобы отбить атаку - бойцы вызвали огонь на себя. Вот короткое видео для тех, кто все еще не верит, что в его стране идет война. Полная версия - позднее.Проект "Повернись живим"Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега ВіталійВсі реквізити і контакти тут: https://goo.gl/FX2wYg

Опубліковано Повернись живим 23 березень 2016 р.

За попередніми даними, під час боїв загинуло двоє бійців АТО, один із яких помер вночі в лікарні. Ще двоє в цьому районі отримали поранення.

Нагадаємо, раніше журналісти розповіли про великі втрати бойовиків у боях за промзону Авдіївки. За їхніми даними, російські військові кидають "ополченців" на забій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація