Бойовиками на Донбасі керує російський полковник, який знущався над солдатами в РФ - розвідка

Бойовиками на Донбасі керує російський полковник, який знущався над солдатами в РФ - розвідка

Фото: Reuters

Бушуєв раніше проходив службу у повітрянодесантних військах ЗС РФ.

Протягом двох останніх днів в районі Ясинуватої та Авдіївки загинули 11 бойовиків, а 23 були поранені. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

Згідно з ним, 9-10 березня у результаті бойових дій в районі н.п. Ясинувата та Авдіївка поранення отримали 23 військовослужбовці 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК, шість перебувають у реанімації. 10 березня до Донецької лікарні №18 було доставлено 11 загиблих та семеро поранених.

Розвідка також оприлюднила фото російського військового полковника Олександра Бушуєва, який на Донбасі перебуває на посаді "командира 7 отдельной мотострелковой бригады (Дебальцево) 1 АК (Донецк, Украина)". За документами прикриття він – Колосов Олександр Миколайович.

Олександр Бушуєв / Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Бушуєв раніше проходив службу у Повітрянодесантних військах ЗС РФ: був командиром батальйону та начальником штабу–першим заступником командира 83 окремої десантно-штурмової бригади (Уссурійськ, Приморський край, Росія).

Розвідка також опублікувала запис від 2011 року 83 ОДШБР, під яким коментатори зазначають, що, перебуваючи на посаді заступника комбрига, Бушуєв змушував бійців виконувати гімн Росії у протигазах.

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило інформацію, що у результаті бойового зіткнення в Авдіївці загинуло 9 російських військовослужбовців, ще 13 отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація