Бойовики 15 разів порушували "режим тиші". Дайджест АТО

Бойовики 15 разів порушували "режим тиші". Дайджест АТО

Фото: Reuters

По позиціях українських воїнів в Майорську працював снайпер.

Проросійські бандформування не припиняють порушувати умови перемир'я на Донбасі.

Про це інформує прес-центр АТО у Facebook. 

З початку доби вони 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Знову неспокійно було в районі тимчасово окупованих Донецька та Горлівки.

По українських опорних пунктах неподалік Первомайського ворог вів прицільний вогонь з мінометів та великокаліберних кулеметів. По позиціях в Мар'їнці та Авдіївці бойовики застосували гранатомети різних систем. В районі Опитного та Пісків противник обстрілював українські укріплення зі стрілецької зброї.

Українські укріплення в районі Новгородського та неподалік Луганського були обстріляні з гранатометів, а по позиціях українських воїнів в Майорську працював снайпер.

Нагадаємо, що гуманітарні організації, що працюють в Україні, висловлюють серйозну стурбованість ситуацією, в якій опинилися тисячі цивільних осіб через тимчасове закриття пропускного пункт "Зайцеве".

Зауважимо, що контрольно-пропускний пункт закрили через обстріли. 

Нагадаємо, що раніше в Зайцевому, що недалеко від окупованої Горлівки, під час нічних обстрілів бойовиками пошкоджено щонайменше шість будинків. Люди в населеному пункті не постраждали, але їм всю ніч довелося ховатися в підвалах.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 03 лютого 2016 року:Проросійські бандформування не припиняють ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, February 3, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація