Бойовики 64 рази відкривали вогонь по українських військових. Дайджест АТО

Бойовики 64 рази відкривали вогонь по українських військових. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Зокрема 23 рази на Донецькому, 28 на Маріупольському та 8 на Луганському напрямках.

Станом на 6.00 15 серпня 2016 року, за минулу добу в районі проведення антитерористичної організації російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь, з них 59 по підрозділах Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО на свої сторінці у Facebook.

Найбільше обстрілів припало на Донецький напрямок. Тут сепаратисти з мінометів, гранатометів та кулеметів вели вогонь по укріпленнях захисників Авдіївки. У Верхньоторецькому активність проявив снайпер.

Під Новоселівкою на Маріупольському напрямку бойовики застосовували 122 мм артилерію, по позиціях в Тарамчуку 82 мм міномети, гранатомети та кулемети великих калібрів.

"В Мар'їнці та Талаківці вогонь вівся з мінометів, кулеметів та стрілецької зброї, а у Водяному, Гнутовому та Широкиному відкривався здебільшого гранатометний вогонь. В районі Красногорівки, Старогнатівки та Богданівки провокації тривали з використанням стрілецької зброї. Поблизу Широкиного, Талаківки, Мар'їнки та Водяного окупанти активно застосовували бронетехніку", - йдеться в повідомленні.

На Луганщині по позиціях в районі Попасної окупаційні війська відкривали вогонь із 122 мм самохідних артилерійських установок та 120 мм мінометів. Третій день поспіль в районі Жовтого фіксується діяльність снайпера.

"В районі Новоолександрівки близько 10.10 з боку населеного пункту Калинове на відстань до 100 м підійшла ДРГ противника у кількості 3-6 осіб та відкрила вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Бойове зіткнення тривало 20 хвилин. Зазнавши втрат противник відступив", - повідомили в прес-центрі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація