Бойовики 71 раз обстріляли військових, застосовуючи міномети, танки і 122-мм гармати

Бойовики 71 раз обстріляли військових, застосовуючи міномети, танки і 122-мм гармати

Фото: Reuters

Ніч в зоні АТО минула неспокійно.

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою та контрольованою з боку ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні штабу станом на 6 годину ранку.

Повідомляється, що за добу російські найманці 71 раз обстріляли позиції українських підрозділів. Рекордну кількість обстрілів за останні тижні зафіксовано на Донецькому напрямку - 62, 8 на Маріупольському та 1 на Луганському.

Водночас, 19 мінометних обстрілів зафіксовано по всій лінії розмежування. Напруженою залишається обстановка під Авдіївкою, де російські бойовики крім мінометів та гранатометів для обстрілу позицій використали двічі танк та гармати калібром 122 мм.

 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 13 березня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, March 12, 2016

"З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї ворог інтенсивно вів вогонь по опорних пунктах неподалік Зайцевого та Майорська. Тричі наші укріплення поблизу Луганського російські терористи обстріляли з БМП", - йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 18 години суботи бойовики зі 122 мм артилерійських систем обстріляли позиції під Красногорівкою, випустивши при цьому 18 снарядів. Новоселівку, Новгородське та Троїцьке терористи обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. З настанням сутінок бойовики з мінометів, АГС та кулеметів вели вогонь по військових у Пісках та Опитному.

На Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Гнутового з міномету, а з гранатометів та кулеметів поблизу Мар'їнки та Водяного. Неприцільно, в напрямку позицій сил АТО бойовики вели вогонь з мінометів поряд з Талаківкою. З кулеметів великого калібру ворог вів вогонь по опорному пункту поблизу Новозванівки на Луганщині.

Повʼязані теми:

Наступна публікація