Бойовики 72 рази порушили "режим тиші" на всіх напрямках. Дайджест АТО

Бойовики 72 рази порушили "режим тиші" на всіх напрямках. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

Ворог застосовував важке озброєння.

За минулу добу бойовики 72 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку відбулось 43 випадки порушення режиму припинення вогню. В районах Гнутового, Талаківки, Гранітного, Старогнатівки обстріли з боку бойовиків відбулись із використанням стрілецької зброї та гранатометів. А поблизу Красногорівки і Павлопіля по підрозділах Збройних Сил України вели вогонь з мінометів калібру 82мм, кулеметів, гранатометів та озброєння танку. Також в бік Мар'їнки, Тарамчука було задіяно ворожі міномети 120 калібру, вогонь БМП та снайперів. В районах Широкіного та Водяного українські позиції зазнали обстрілів зі ствольної артилерії калібрів 122мм та 152мм.

Крім того, на Донецькому напрямку зафіксовано 14 провокацій проти сил АТО. В Майорську та Новгородському під час обстрілів окупанти застосували зенітні установки, гранатомети, кулемети, вогонь БМП, а в районах оборони українських позицій біля Зайцевого, шахти Бутівки та Авдіївки - міномети 82 та 120 калібрів, решта арсеналу зброї противника меншого калібру.

Також на Луганському напрямку зафіксовано 15 обстрілів. Бойовики порушили "режим тиші" вогнем кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї поблизу Трьохізбенки, Кримського, Золотого, балки Кошарної, Новолександрівки та Троїцького, а у Новозванівці, окрім цієї зброї обстріли посилювались мінометами 82 калібру.

За ніч у зоні АТО поранено одного військового

За ніч у зоні АТО поранено одного військового

Нагадаємо, ватажки угруповань "ДНР" і "ЛНР" перенесли псевдовибори на окупованих територіях Донецької і Луганської областей, які були призначені на 6 листопада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація