Бойовики активізувалися і наблизись до позицій сил АТО

Бойовики активізувалися і наблизись до позицій сил АТО

Фото: Reuters

Отримавши гідну відповідь від українських бійців, ворог відступив.

Після відносного затишшя та зменшенням кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські найманці після 14.00 активізувались.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Всього зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ, 28 з них - на донецькому, 2 - на маріупольському та - 1 на луганському напрямках. По українських позиціях в районі Авдіївки бойовики близько 20.00 відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети.


З міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська з міномету, БМП та кулеметів великого калібру.


В районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського вели вогонь ворожі снайпери.
По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляли опорні пункти неподалік Пісків та Мар'їнки.


На Луганщині по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномету, згодом долучили гранатомети та кулемети.


Близько 16.00 ДРГ російських найманців чисельністю до 5 осіб наблизилась до позицій сил АТО поряд з Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських бійців, ворог відступив.

Нагадаємо, що на Донеччині проросійські бойовики використовують заборонені міжнародними конвенціями види зброї. Докази цьому військові отримали в Зайцевому. По українській території вистрілили з вогнемету "Шмель". Снарядом була термобалістична ракета. Вона випалює приміщення, в котре влучає: спершу миттєво наповнює його газом, а за мить – підпалює. У підсумку газ горить за величезної температури, і цей вогонь знищує все навколо.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 21 березня 2016 року:Після відносного затишшя та зменшенням кіль...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Sunday, March 20, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація