Бойовики активізувалися на Маріупольському напрямку. Дайджест АТО

Бойовики активізувалися на Маріупольському напрямку. Дайджест АТО

Фото: Reuters

На Донецькому напрямку зафіксовано 3 обстріли українських позицій.

Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 18 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Маріупольському напрямку відбулось 13 обстрілів. По захисниках Талаківки ворог застосовував міномети 120 та 82 калібрів, озброєння БМП. Ствольну артилерію калібру 122мм, міномети обох калібрів було задіяно у Широкіному і Водяному, а у Новотроїцькому окупанти застосували стрілецьку зброю.


На Луганському напрямку відбулися 2 збройні провокації проти сил АТО. В напрямку підрозділів Збройних Сил України в Новоолександрівці ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.


На Донецькому напрямку зафіксовано 3 обстріли українських позицій. Зокрема, в районі Авдіївки та Луганського противник стріляв по українським позиціях зі стрілецької зброї та гранатометів, а у Верхньоторецькому – з мінометів.

Раніше повідомлялося, що спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапили під обстріл в районі спостережного пункту Золоте на Луганщині. Ніхто з патрулю не постраждав.

Жителі Попасної оговтуються від потужного обстрілу бойовиками

Жителі Попасної оговтуються від потужного обстрілу бойовиками

Повʼязані теми:

Наступна публікація