Бойовики "ДНР" хочуть "економічного партнерства" з Україною на своїх умовах

Бойовики "ДНР" хочуть "економічного партнерства" з Україною на своїх умовах

Фото: УНІАН

Ватажок Захарченко знову вимагає виконання Мінських домовленостей.

Ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко заговорив про економічне партнерство з Україною на своїх умовах.

Таку заяву бойовик зробив у коментарі для РИА Новости.

"Ми готові співпрацювати з Україною, в тому числі і в сфері економіки. Але тільки як незалежна держава, на рівні рівноправних партнерських відносин. А це можливо тільки після виконання Україною всіх пунктів Мінських угод, переформатування всього політичного устрою України, встановлення надійного миру. Поки, враховуючи внутрішньополітичну ситуацію в Україні, це неможливо. Тому сьогодні ми пов'язуємо перспективи економічного розвитку "Донецької народної республіки", в основному, з Російською Федерацією", - сказав Захарченко.

За його словами, наразі Україна і псевдореспубліка мають "єдину точку економічного дотику" - це вугілля, які бойовики продають Києву з окупованого Донбасу.

Нагадаємо, що ватажок бойовиків Захарченко пригрозив  провести на окупованому Донбасі місцеві вибори за "законами ДНР", наголосивши, що українські партії до виборів не допустять.

Раніше керівник Антитерористичного центру при СБУ Віталій Маліков розповів, що проросійські бойовики активно зайнялися розбудовою партійної системи. За його словами, на окупованих територіях уже діють дві великі "провладні" партії, в які змушують вступати "держслужбовців".

Повʼязані теми:

Наступна публікація