Бойовики "ДНР" заявили, що Захарченка намагалися підірвати

Бойовики "ДНР" заявили, що Захарченка намагалися підірвати

Терористи звинувачують у замаху "громадян України, які прибули з Києва".

Бойовики "ДНР" заявили, що затримали групу громадян України, що прибула з Києва і готувала замах на ватажка терористичної угруповання Олександра Захарченка.

Про це йдеться в заяві так званого "міністерства держбезпеки", передає ТАСС.

За словами бойовиків, у затриманих був "закамуфльований під предмет інтер'єру потужний вибуховий пристрій". Вони планували здійснити вибух у стрілецькому комплексі "Артеміда" в Донецьку, коли Захарченко там з'явиться. Перед цим затримані нібито отримали від своїх спільників маршрути руху ватажка "ДНР" і місця його перебування.

Бойовики заявляють, що "всі підозрювані затримані, проводяться слідчі заходи".

Нагадаємо, ватажок так званої "ЛНР" Ігор Плотницький перед самопроголошеними "міністрами" назвав окуповану бойовиками територію Луганщини "банановою республікою". Очільник терористів заявив про те, що інвестиції окупованим територіям "не світять".

Помічник Путіна, Владисла Сурков заявив, що ватажки "ДНР" і "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький продовжать очолювати окуповані райони Донецької і Луганської областей. Термін їхніх повноважень закінчується лише в 2018 році. До закінчення цього строку вони точно працюватимуть. Ба більше, згідно з даними соціологічних опитувань, чинні "глави" "ДНР" і "ЛНР" очевидно можуть поставити питання про переобрання на другий термін".

Звідки беруться гроші в псевдореспубліках на окупованому Донбасі

Звідки беруться гроші в псевдореспубліках на окупованому Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація