Бойовики хочуть посіяти паніку і послабити позиції ЗСУ. Дайджест АТО

Бойовики хочуть посіяти паніку і послабити позиції ЗСУ. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Важке озброєння бандитські угрупування застосовують у промисловій зоні.

Минулої доби кількість обстрілів незаконних збройних формувань по силам АТО зросла до 77 разів.

Зосередивши вогонь мінометів та артилерії у бік українських захисників, ворог наніс 30 потужних ударів зухвало використовуючи заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння калібрів від 82 до 152 мм.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

На донецькому напрямку бойовики неодноразово обстрілювали сили АТО в районах Зайцевого, Майорська та шахти Бутівка. Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка. Тут по позиціям українських бійців противник бив 16 разів використовуючи одночасно ствольну артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Важке озброєння бандитські угрупування застосовують у промисловій зоні.

Бойовики мають на меті послабити позиції українських військ та посіяти паніку серед людей, звинувачуючи українську сторону в нехтуванні мирних домовленостей.


На маріупольському напрямку активність ворога теж була високою. В бік українських позиції поблизу Водяного, Талаківки, Новотроїцького, Широкіного, Мар'їнки та Гнутового найманці теж активно використовували заборонену зброю.

 
Нагадаємо, що раніше під Авдіївкою російські війська використали проти українців заборонені Женевською конвенцією протипіхотні міни ПОМ-2. Їхня особливість – це самоліквідація від 4 до 50 годин.
 
 

Українська розвідка відзвітувала про втрати ворога на Донбасі

Українська розвідка відзвітувала про втрати ворога на Донбасі

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 1 квітня 2016 року:Минулої доби кількість обстрілів незаконних зб...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Thursday, March 31, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація