Бойовики із гранатометів били по позиціях АТО на підступах до Маріуполя

Бойовики із гранатометів били по позиціях АТО на підступах до Маріуполя

Ворог порушував вогонь принаймні 20 разів / Фото: Reuters

Ніч на Донбасі минула неспокійно.

Протягом минулої ночі бойовики у зоні АТО провокували українських силовиків на порушення умов припинення вогню і застосовували заборонене озброєння, зокрема міномети та гранатомети.

Ворожі сили після опівночі прицільно били з гранатометів по українських позиціях в районі Широкиного, що на підступах до Маріуполя.

"Неприцільні обстріли зі стрілецької зброї були зафіксовані біля Майорська, що на Артемівському напрямку, та неподалік тимчасово окупованого Донецька - в Пісках. Застосували бандити й заборонений Мінськими домовленостями 120-мм міномет, в районі Зайцевого", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

 

Ситуація у зоні проведення АТО залишається практично без змін. Вночі російсько-терористичні війська продовжували провоку...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 12 декабря 2015 г.

Загалом протягом ночі російсько-терористичні війська порушували режим припинення вогню близько 20 разів.

Українські бійці, своєю чергою, неухильно дотримуються домовленостей та відкривають вогонь у відповідь лише у разі прямої загрози для їхнього життя та життя мирних мешканців, використовуючи при цьому виключно незаборонене озброєння, додають у прес-центрі.

Нагадаємо, у суботу, 12 грудня, бойовики з танків, БМП та мінометів обстріляли українських військових у Новотроїцькому. Терористи 25 разів порушували перемир'я у зоні АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація