Бойовики майже дотримуються великоднього режиму тиші. Хроніка АТО

Бойовики майже дотримуються великоднього режиму тиші. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Протягом 3 травня українські військові зафіксували один обстріл своїх позицій.

Сьогодні, 3 травня, в зоні АТО на Донбасі українські військові фіксують майже повне дотримання режиму тиші з боку бойовиків. Був лише один обстріл біля Мар'їнки.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО станом на шосту вечора 3 травня.

"На великодні свята противник у цілому дотримується режиму "тиші". Всього в зоні проведення АТО впродовж дня бойовики лише один раз відкривали вогонь по наших позиціях. А саме, в районі населеного пункту Мар'їнка по окремих опорних українських підрозділах вів прицільний вогонь ворожий снайпер. Незважаючи на затишшя, українські захисники продовжують перебувати у високій бойовій готовності і пильно відстежують ситуацію на лінії розмежування сторін", – ідеться в повідомленні.

За минулу добу, 2 травня, в зоні АТО зафіксували п'ять обстрілів бойовиків. Із протитанкового гранатомета бойовики гатили по позиціях українських оборонців поблизу Мар'їнки, Зайцевого та Луганського. Не гребував ворог і стрілецькою зброєю. Журналіст ТСН Євген Назаренко повернувся з Авдіївки – "найгарячішої точки" АТО за останній час, і каже, що відносну тишу там усе ще порушують звуки кулеметів. Подробиці дивіться в сюжеті.

У зоні АТО за останню добу нарахували 5 обстрілів

У зоні АТО за останню добу нарахували 5 обстрілів

Повʼязані теми:

Наступна публікація