Бойовики на Донбасі декілька разів відкривали неприцільний вогонь по позиціях сил АТО

Бойовики на Донбасі декілька разів відкривали неприцільний вогонь по позиціях сил АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Загалом бойовики вели неприцільний вогонь в районі Зайцевого та Луганського

У зоні проведення АТО стабілізувалась ситуація. За минулу добу українські військові зафіксували порушення режиму тиші з боку терористів 5 разів. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО у Facebook.

Поміж тим, бандформування вели неприцільний вогонь із гранатометів та стрілецької зброї по позиціях ЗСУ  в районі Зайцевого та Луганського.

"Ввечері бойовики обстріляли з ручного протитанкового гранатомету один з опорних пунктів сил АТО в районі Мар"їнки", - зазначають у прес-центрі АТО.

З початку доби бойовики жодного разу не відкривали вогонь.

Нагадаємо, 2 травня ситуація в зоні проведення АТО залишалася відносно стабільною. Впродовж попередньої доби російсько-терористичні бандформування дотримувались перемир'я вздовж усієї лінії розмежування  сторін. Всього було зафіксовано 6 епізодів використання бойовиками зброї, більшість з яких – неприцільні обстріли.

При цьому, ніхто з українських військових не загинув і не був поранений в результаті обстрілу 1 травня в зоні проведення антитерористичної операції, Так, на луганському напрямку поблизу Новозванівка бойовики примітили стрілецьку зброю і гранатомет. На донецькому напрямку єдиним порушенням перемир'я був 15-хвилинний обстріл із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів в районі Авдіївки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація