Бойовики на Донбасі готують "морську піхоту ДНР" спільно із російськими військовими

Бойовики на Донбасі готують "морську піхоту ДНР" спільно із російськими військовими

Фото: Getty Images

Навчання терористи проводили між двома населеними пунктами

На окупованому Донбасі підвищують бойову готовність "морської піхоти". Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Зокрема, він повідомив, що на окупованій території Донбасу були проведені навчання "морської піхоти ДНР" спільно із російськими підрозділами морської піхоти ЗС РФ. Навчання проходили між населеними пунктами Безіменне та Самсонове. До навчань бойовики також залучили і маломірне судно, 4 одиниці БМП – 2 та установку РЛС контролю та стрільби "Зоопарк – 1".

"Під час проведення навчань відпрацьовувалися стрільби з БМП і стрілецької зброї. Особовий склад паралельно з проведенням стрільб відпрацьовував десантування з моря (катер на невеликій швидкості підходив до берега, особовий склад - групи по 10-15 осіб - десантувався на берег і відпрацьовував питання захоплення і утримання ділянки узбережжя)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у зоні АТО за минулу добу значно погіршилась ситуація. Повідомляється, що вчора, 9 травня, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. При цьому, терористи гатять вздовж майже усієї лінії розмежування. Окрім того, у Луганській області бойовики із стрілецької зброї відкрили вогонь по позиціях сил АТО поблизу Новоолександрівки. На початок доби бойовики встигли вже шість разів відкрити вогонь по українських військових.

Повʼязані теми:

Наступна публікація