Бойовики не припиняють обстрілів по всіх напрямках фронту

Бойовики не припиняють обстрілів по всіх напрямках фронту

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Минулої доби бойовики відкривали вогонь 40 разів.

Протягом доби, що минула, українська сторона нарахувала 40 обстрілів з боку бойовиків. Такі дані наводить штаб АТО станом на шосту ранку вівторка, 27 вересня.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 порушень "режиму тиші". В районі Мар'їнки, Старогнатівці, Широкиного та Павлопіля бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Окрім того, по Мар'їнці вів вогонь снайпер, а по Старогнатівці бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь із мінометів 82-го та 120 калібру по Зайцевому, а з 120-го - по Нижнєлозовому. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів по Верхньоторецькому, Зайцевому, Авдіївки та Нижнєлозовому. А з БМП - по Зайцевому та Нижнєлозовому.

Збройні Сили України на провокації не відповідали.

Нещодавно у інтрев'ю для CNN президент Петро Порошенко назвав кількість російської техніки на Донбасі: понад 700 російських танків, 1250 артилерійських систем, більше тисячі БТРів та 300 систем залпового вогню.

Повʼязані теми:

Наступна публікація