Бойовики не випускають цивільних громадян з захопленого Комінтернового

Бойовики не випускають цивільних громадян з захопленого Комінтернового

Бойовики не випускають цивільних громадян з захопленого Комінтернового

Комінтернове заблоковане на кілька днів / Фото: ТСН

За розповідями місцевих мешканців, заборону обіцяли зняти за кілька днів.

Цивільних громадян не впускають і не випускають з нещодавно захопленого бойовиками Комінтернового. Про це повідомляє кореспондент ТСН.Тижня Андрій Цаплієнко з посиланням на місцевих мешканців.

"Зв'язалися з жителями села. Вчора людей випускали. Розпоряджалася всім жінка. Сьогодні ситуація змінилася, і командир інший. Людей не впускають і не випускають. Правда, поводяться коректно, не загрожують, не грубіянять. Кажуть, що ще два дні будуть блокувати в'їзд і виїзд. Потім, - обіцяють, - ситуація зміниться", - повідомив Цаплієнко.

У селищі скрутна ситуація з провізією та питною водою. Напередодні до села завезли 30 буханок хліба. Мешканці Комінтернового кажуть, що серед загарбників і місцеві бойовики, і російські військові.

"Селяни просили цих "ввічливих людей" покинути село, мовляв, копайте свої окопи в полі. Але ввічливі кажуть: "Ми люди маленькі, у нас наказ". Спілкуються дуже дружелюбно. Окопуються капітально, надовго. Селяни бояться повторення Широкиного", - розповідає журналіст.

Бойовики зайшли до "сірого" Комінтернового 22 грудня разом із бронетехнікою. У селищі одразу почали шукати пусті будинки та укріплюватись, а спостерігачів ОБСЄ на територію не пустили. Бойовики одразу вдались до обшуків цивільного населення, а на переговорах щодо звільнення села - відмовились йти. Дороги до Комінтернового мінують.

Фото: ТСН.ua

 

Наш крайний блок пост перед Коминтерново. Связались с жителями села. Вот что они рассказывают. Вчера людей выпускали. Ра...

Опубликовано Andriy Tsaplienko 23 декабря 2015 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація