Бойовики обстріляли Авдіївку з важкого озброєння. Дайджест АТО

Бойовики обстріляли Авдіївку з важкого озброєння. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Ворог 34 рази порушив "режим тиші".

За минулу добу бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення "режиму тиші". Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлопіля, а у Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82мм. По укріпленнях Збройних Сил України в Широкіному противник вів вогонь з мінометів калібру 120мм, а в Мар'їнці окрім мінометів, було задіяно ворожих снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

Також на Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО. В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122мм.

Крім того, на Донецькому напрямку обстріли продовжуються в Авдіївці. За вказаний період бойовики 5 разів використовували різну зброю, зокрема міномети обох калібрів, гранатомети різних систем та кулемети.

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про обмежений доступ до ділянок розведення сил на Донбасі 25 жовтня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація