Бойовики обстріляли Красногорівку: через "Град" учні технікуму ховалися в підвалі

Бойовики обстріляли Красногорівку: через "Град" учні технікуму ховалися в підвалі

Бойовики обстріляли Красногорівку: через "Град" учні технікуму ховалися в підвалі

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Усього на Донбасі було поранено троє цивільних жителів.

Бойовики цими вихідними поновили обстріли житлових кварталів Мар'їнки та Красногорівки. В одної із жительок - Ніни Ожигіної - до хати крізь стелю залетів потужний снаряд. Він потрапив до кімнати, де зазвичай спить чотирирічний онук, йдеться в повідомленні ТСН. Ранок. Того вечора донька пішла з хлопчиком у гості. 

Крім стін у хаті розтрощило опалювальну систему.

 

Із розпачем повибігали люди з ще кількох вулиць. Усі обговорюють, як після 20-ї години бойовики розпочали гатити по Красногорівці – всюди із великого калібру. Навіть якщо залітало в один город, осколки розліталися на кілька дворів.

Глава військово-цивільної адміністрації Красногорівки Олег Леванчук зауважує, що чути було, як гатили саме по житлових кварталах, тому що, крім мінометного розриву, був ще хруст будматеріалу.

"Жодних військових позицій тут не було і не буде", - сказав він.

Бійці після обстрілу об'їхали двори і підрахували збитки. А "швидка" забрала поранених. Цього разу всі виявилися із легкими пораненнями. Всього травмованих серед цивільних - троє.

Це було не випадкове попадання: усю ніч кілька вулиць аж здригалися від масованих обстрілів. У Красногорівці кажуть – вже трохи відвикли від такого і наново підраховують збитки.

Не долетіли до хат ще потужніші скалки із "Граду". Їх військові назбирали неподалік - на фермі аграрного технікуму. Того вечора учні та викладачі збігалися у підвал.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників

Повʼязані теми:

Наступна публікація