Бойовики обстріляли Піски з великокаліберних мінометів

Бойовики обстріляли Піски з великокаліберних мінометів

Фото: Reuters

Найбільше обстрілів минулої ночі пролунало на Маріупольському напрямку. 

Бойовики продовжують вдаватись до більш інтенсивних збройних провокацій. Минулої ночі терористи  49 разів відкривали вогонь по українських захисниках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку ворог 15 разів обстрілював позиції ЗС України. Під вогнем мінометів калібру 82 та 120 мм опинились позиції поруч Опитного, Пісків, Невельського, Авдіївки, Новоселівки другої. Близько 23.00 по захисниках Пісків російські найманці випустили ще й 20 артилерійських снарядів калібру 122 мм. Укріплення неподалік Зайцевого та Луганського ворог обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 31 обстріл українських позицій. Двічі протягом доби поблизу Павлополя та Гранітного бойовики використали міномети калібру 82 та 120 мм, а позиції поруч Березового Талаківки, Красногорівки, Мар'їнки, Тарамчука та Широкиного російські найманці обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Позиції поблизу Новогригорівки ворог обстріляв із озброєння БМП.

На Луганщині поблизу Станиці Луганської бойовики з автоматичного гранатомету, а поруч Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів гатили по наших укріпленнях.

Нагадаємо, що бойовики з важкої артилерії обстріляли житлові будинки й технікум у Красногорівці. Бойовики поцілили забороненим 122-м калібром. Люди ховалися від вибухів у підвалах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація