Бойовики обстріляли позиції сил АТО у Станиці Луганській із БМП. Доба в АТО

Бойовики обстріляли позиції сил АТО у Станиці Луганській із БМП. Доба в АТО

Фото: Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Однак, сили АТО дали відсіч групі диверсантів

На Донбасі бойовики за минулу добу 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, з яких 19 разів на маріупольському напрямку, 13 на донецькому та 3 на луганському. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Бандформування відкрили вогонь по позиціях сил АТО у Станиці Луганській із БМП, великокаліберних кулеметів та гранатометів, а біля Новозванівки терористи використали для обстрілів  зенітну установку ЗУ-23-2.

"Непроста ситуація на Донецькому напрямку склалась поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського та Луганського, де російські найманці окрім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів до обстрілів укріплення ЗС України бойовики долучили міномети різних систем, а поруч Новобродівки випустили 40 снарядів з САУ",- повідомили у прес-центрі.

Окрім того, 10 диверсантів ввечері 5 червня намагались пройти вздовж залізничної колії, втім натрапили на пост українських військових, які відкрили вогонь на ураження. Після чого бойовики відступили.

"На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились підрозділи неподалік Павлополя та тричі протягом доби поблизу Красногорівки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Лебединського", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі також наголошують, що українські військові відкривали вогонь у відповідь в окремих випадах.

Нагадаємо, 5 червня, бойовики здійснили 12 обстрілів позицій українських військових уздовж лінії розмежування у зоні АТО. З 2 до 3 ночі поблизу Донецька терористи здійснили масований обстріл з важких мінометів укріплень сил АТО поблизу Яснобродівки та випустили при цьому 25 мін. В районі Авдіївки та Пісків бойовики гатили з мінометів 82-мм калібру. Поруч Майорська та Миронівського бойовики стріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація