Бойовики обстріляли українські позиції із "Градів". Дайджест АТО

Бойовики обстріляли українські позиції із "Градів". Дайджест АТО

Фото: Reuters

Загалом вогонь по українських позиціях ворог відкривав 19 разів.

Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли українських позицій на всіх напрямках. Найгарячіше було на Маріупольському напрямку.

Про це у Facebook інформує прес-центр штабу АТО. 

Неодноразово противник обстрілював Широкине використовуючи міномети різних калібрів, протитанкові керовані ракети та стрілецьку зброю. З мінометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Тарамчук, Водяне, Красногорівку та Талаківку. З гранатометів – Мар'їнку. По Новотроїцькому і Павлополю вогонь вів снайпер.

Зранку бойовики відкрили вогонь по українських позиціях в районі Красногорівки, використовуючи установки РСЗВ "Град - П" ( "Партизан"). Окупанти випустили в український бік 4 одиночні боєприпаси від РСЗВ БМ-21 "Град" калібром 122 міліметри.

На Донецькому напрямку Авдіївка потрапила під вогонь мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському – з гранатометів і стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новозванівку та Новоолександрівку.

Загалом вогонь по українських позиціях ворог відкривав 19 разів.

Раніше повідомлялося, що спецслужби РФ на Донбасі вимагають від бойовиків "1-го АК ДНР" та "2-го АК ДНР" представити їм повні дані про родичів, що проживають на неокупованій території України. Так, вимагають навіть копії паспортів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація