Бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Тарамчука

Бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Тарамчука

Фото: Reuters

Щоб утримати свої позиції, українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь.

Протягом минулої доби бойовики 79 разів відкривали вогонь уздовж всієї лінії фронту.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Зокрема, із мінометів калібрів 120-мм та 82-мм в напрямку Авдіївки - 4 рази, Зайцевого – 3, два обстріли позицій українських військ відбулось в районі Шахти Бутівки та по одному поблизу Красногорівки, Пісків, Опитного, Березового та Кримського. 


В районі Тарамчука наші опорні пункти поруч з мінометами було обстріляно зі ствольної артилерії калібру 122мм. В районі Лебединського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, а у Майорську та Опитному - вів вогонь з озброєння БМП.


Також було неспокійно в районах Луганського, Широкіного, Лебединського, Мар'їнки, Невельського, Верхньоторецького. Тут незаконні збройні формування вкотре порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю та гранатомети.

Щоб утримати свої позиції, українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь.

В Авдіївці Донецької області не припиняються бої за промислову зону міста. Промзону оточують непролазні чагарники, яка з весною перетворилась на джунглі. У цьому районі часто гуляє диверсійна група.

За словами бійців, бойовики намагаються знайти точки в обороні, але нічого не виходить, тому не припиняють підтягувати нові сили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація