Бойовики обстріляли з гранатометів та кулеметів Авдіївку. Дайджест АТО

Бойовики обстріляли з гранатометів та кулеметів Авдіївку. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

Загалом було зафіксовано 8 порушень "режиму тиші" з боку ворога.

У зоні АТО за середу, 21 вересня, станом на 18.00 було зафіксовано 8 випадків відкриття вогню по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики порушували "режим тиші" в районі Мар'їнки та Старогнатівки, де ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку обстріли з боку противника із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї відбулися в районі Авдіївки. Окрім того, по Зайцевому окупанти відкривали вогонь з міномету 120-го калібру.

На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки. Там бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

Зазначимо, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Крім того, у середу, 21 вересня, делегація представників Київської асоціації військових аташе (КАВА), ЄС та офісу зв'язку НАТО в Україні відвідали райони діяльності груп цивільно-військового співробітництва на Сході України та Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування (СЦКК).

Військові представники здійснили візит з метою донесення об'єктивної інформації щодо проведення Антитерористичної операції на Сході України, ознайомлення з діяльністю СЦКК та груп цивільно-військового співробітництва.

Нагадаємо, 21 вересня на території КПВВ "Зайцеве" виявили нерозірваний боєприпас, через що робота КПВВ була призупинена, а людей та персонал евакували із зони можливого ураження.

На фронті бойовики продовжують використовувати заборонену Мінськими угодами зброю

На фронті бойовики продовжують використовувати заборонену Мінськими угодами зброю

Повʼязані теми:

Наступна публікація