Бойовики обстрілювали Авдіївку одночасно з трьох напрямків

Бойовики обстрілювали Авдіївку одночасно з трьох напрямків

У зоні АТО продовжує загострюватися ситуація / Фото: Reuters

А у Широкиному бойовики били 12 разів з боку Саханки.

У зоні АТО продовжує загострюватися ситуація. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла: бойовики 91 раз вели вогонь із озброєння танку, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. 

Про це йдеться в повідомленні Штабу АТО.

Зокрема, вогневі удари зі зброї калібру 120 та 82-міліметри наносились 11 разів по Авдіївці одночасно з трьох напрямків, а саме з Мінерального, Ясинуватої та Яковлівки.

По силах АТО у Широкиному бойовики били 12 разів з боку Саханки. Також вогневих ударів з мінометів було завдано у напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаківки і Павлопіля.

У районі оборонних позицій Луганського терористи використали танки: тут по підрозділах ЗСУ здійснено 15 пострілів із калібру 125мм.

"Слід зауважити, що більше половики випадків порушення режиму тиші бойовиками було здійснено в період з 17 до 24 години, коли спостерігачів ОБСЄ не має поблизу лінії розмежування", - наголосили в штабі АТО.

"Незважаючи на натиск ворога підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 17 разів відкривати вогонь у відповідь", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 10 квітня 2016 року:Ситуація на сході України продовжує загострю...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, April 9, 2016

Нагадаємо, епіцентром бойових дій останніми днями є Авдіївка. Там стріляють і вдень, і вночі. Влучали й по мирних кварталах. Учора повідомлялося, що загинула жінка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація