ФСБ передала бойовикам 200 комплектів форми ЗСУ - розвідка

ФСБ передала бойовикам 200 комплектів форми ЗСУ - розвідка

Фото: Reuters

У розвідці очікують провокації.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про отримання бойовиками комплектів польової форми українських військових для проведення масштабної провокації в Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці ГУР у Facebook.

Згідно з інформацією, форму бойовикам передали співробітники ФСБ Росії. Так, було доставлено 200 комплектів польової форми ЗСУ. Усі комплекти були з шевронами, кашкетами та знаками розрізнення. Таким чином, переодягнені окупанти можуть бути в районі Донецька, Макіївки, Горлівки, Мар'їнки та Ясинуватої. 

У розвідці вважають, що очікується проведення масштабної провокації противника, яка може передбачати імітацію наступальних дій сил АТО на Донецькому та Слов'янському напрямках.

Раніше військова розвідка повідомляла, що Росія перекинула на Донбас додаткові підрозділи – офіцерів та військовослужбовців "контрактників". А для їхнього прикриття перемістили зенітно-ракетний дивізіон зі складу 60-ї окремої мотострілецької бригади. Наші розвідники оцінили таку передислокацію як загрозу для військових і цивільних літаків. Адже на озброєнні зенітно-ракетного дивізіону є потужні комплекси, за дією схожі на вже відомі світові "БУКи".

Бойовики обстрілюють позиції української армії вздовж всієї лінії розмежування

Бойовики обстрілюють позиції української армії вздовж всієї лінії розмежування

Повʼязані теми:

Наступна публікація