Бойовики підсилюють інтенсивність вогню на Маріупольському напрямку. Дайджест АТО

Бойовики підсилюють інтенсивність вогню на Маріупольському напрямку. Дайджест АТО

Фото: Генеральний штаб ЗСУ / Facebook

Ворог 31 раз порушив "режим тиші".

За минулу добу бойовики 31 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку зафіксовано 17 провокацій проти сил АТО. В районі Талаківки противник використовував стрілецьку зброю, а в Широкіному та Лебединському – стрілецьку зброю, гранатомети і кулемети. Поблизу Павлопіля, Водяного та Красногорівки обстріли з боку бойовиків тривали з мінометів 82 та 120 калібрів. На цій ділянці ворог продовжує підсилювати інтенсивність вогню використовуючи гранатомети, кулемети та своїх снайперів.

Також на Донецькому напрямку відбулось 7 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, а в районі Авдіївки провокації проти Збройних Сил України тривали з використанням мінометів обох калібрів, гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї.

Крім того, на Луганському напрямку бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, в районі Сизого зі стрілецької зброї, в Оріховому – з мінометів калібру 82мм, а в районах Трьохізбенки, Станиці Луганської, Новозванівки та Новоолександрівки – з гранатометів.

Нагадаємо, з нагоди Дня ракетних військ і артилерії президент України Петро Порошенко відзначив нагородами 102 артилеристів, які виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація