Бойовики півсотні разів обстріляли українські позиції - штаб

Бойовики півсотні разів обстріляли українські позиції - штаб

Минулої доби найгарячіше було на Маріупольському напрямку.

На Донбасі бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості і застосовують важку артилерію і вогонь зі зброї заборонених калібрів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Російські окупанти 50 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО. Зафікcовано 27 обстрілів на Маріупольському, 20 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку терористи з мінометів різних систем та гранатометів обстріляли опорні пункти на ділянці Мар'їнка – Красногорівка.

"У Богданівці та Чермалику ворог застосував міномети калібру 82 мм, а у Гнутовому та Широкиному - великокаліберні кулемети. Позиції українських воїнів в Старогнатівці та Широкиному протистояли вогню БМП", - інформують у штабі.

На Донецькому напрямку російські окупанти з артилерії калібру 122 мм обстріляли українські позиції під Авдіївкою.

"Вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру ворог вів по українських позиціях в районі Авдіївки, Невельського, Ленінського та Луганського. Гранатометному вогню протистояли захисники Пісків", - зазначають у прес-центрі.

На Луганському напрямку бойовики вели мінометний та гранатометний вогонь, здебільшого неприцільний. Обстріли велися поблизу Кримського та Новозванівки. 

Минулої доби снайперської активності та спроб ведення повітряної розвідки з боку противника зафіксовано не було.

 

Нагадаємо, що розвідники повідомили про загрозу наступальних дій окупантів на Донецькому та Слов'янському напрямках у зоні антитерористичної операції на Донбасі. Бойовики активізували розвідку, зокрема із використанням безпілотників та диверсійних груп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація