Бойовики посилили кількість обстрілів та застосували важке озброєння на Маріупольському напрямку

Бойовики посилили кількість обстрілів та застосували важке озброєння на Маріупольському напрямку

Фото: Reuters

Бойовики 47 разів порушили "режим тиші" за минулу добу.

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку відбулось 27 обстрілів. Збройні провокації з боку противника відбулись із застосуванням важкого озброєння. Зокрема, зі ствольної артилерії 152 калібру по захисникам Талаківки і Бердянська, а із 122 калібру — по Широкіно. Окрім цього, під вогнем з мінометів опинилися позиції сил АТО в районах Водяного, Широкіного, Мар'їнки, Талаківки. В напрямку Павлопіля і Гнутового обстріли підрозділів Збройних Сил України здійснювались з використанням озброєння БПМ, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї.

Крім того, на Луганському напрямку зафіксовано 17 порушень "режиму тиші". Ворог обстрілював Новозванівку, Новоолександрівку, Попасну із озброєння різного калібру, підсилюючи інтенсивність вогню мінометами 120 та 82мм.

Також на Донецькому напрямку бойовики 3 рази обстрілювали сили АТО.

В Авдіївці окупанти застосували міномети 82 калібру, а в Зайцево — калібр 120мм.

Нагадаємо, днями в Мар'їнці терористи зненацька з двох БМП обстріляли позиції українських військових. Наші бійці вважають, що це було святкування росіянами дня народження свого президента.

Поблизу Маріуполя та на околицях Авдіївки тривають бої, є постраждалі

Поблизу Маріуполя та на околицях Авдіївки тривають бої, є постраждалі

Повʼязані теми:

Наступна публікація