Бойовики посилили обстріли на Донецькому напрямку, а з Росії повалила техніка. Дайджест АТО

Бойовики посилили обстріли на Донецькому напрямку, а з Росії повалила техніка. Дайджест АТО

Авдіївка після обстрілів. / Фото: facebook.com/Вячеслав Аброськін

Протягом доби бойовики 23 рази відкривали вогонь по військових.

З початку доби у районі проведення АТО на Донбасі проросійські бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, найбільш складна ситуація - на Донецькому напрямку, на який прийшлося 16 обстрілів. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

"Із 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог обстрілював укріплення сил АТО в районі Авдіївки. Шахту "Бутівка Донецька" противник обстрілював з АГС та стрілецької зброї. Гаряче було у Троїцькому та Верхньоторецькому", - повідомили у штабі.

Окрім того на Світлодарській дузі працював ворожий снайпер та БМП, біля с. Нижнє Лозове для провокацій ворог застосував броньовану машину піхоти.

На Маріупольському напрямку було неспокійно у Водяному та Мар'їнці: бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах із мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганщині з опівночі та впродовж дня зберігалося відносне затишшя, у Лопаскиному зафіксовано гранатометний вогонь.

Водночас, за даними розвідки, на окуповану територію України надходить потужне підсилення з Росії – боєприпаси та військова техніка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація