Бойовики скинули із безпілотника вибухівку на українських воїнів. Дайджест АТО

Бойовики скинули із безпілотника вибухівку на українських воїнів. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Втрат серед особого складу, на щастя, немає.

Впродовж минулої доби зафіксовано 18 випадків застосування бойовиками зброї і вже 6 разів вони відкривали вогонь по українських позиціях з опівночі.

Про це інформує прес-центр АТО у Facebook.

Складною ситуація залишається в передмісті Донецька. Цієї ночі бойовики обстрілювали українських захисників Авдіївки з гранатометів та стрілецької зброї. Українські опорні пункти неподалік Мар'їнки були обстріляні зі стрілецької зброї. 


На маріупольському напрямку бандити декілька разів гатили по позиціях сил АТО неподалік Новотроїцького з мінометів калібру 120 мм.

По захисниках Широкиного стріляли зі стрілецької зброї та гранатометів.


На Луганщині бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по укріпленнях ЗС України в районі Новозванівки та Трьохізбенки.


Цієї ночі одну з українських тилових військових частин атакував ворожий БПЛА. З апарату було скинуто 6 вибухових пристроїв. Втрат серед особового складу та техніки немає.

Нагадаємо, що раніше російсько-сепаратистські війська увечері 15 травня відкрили мінометний вогонь по житлових кварталах Авдіївки.

Внаслідок обстрілу постраждав 44-річний місцевий мешканець, який знаходився на автобусній зупинці по вулиці Леніна. Чоловіка доставили до лікарні. Медики діагностували у нього мінно-вибухову травму, осколкове поранення та перелом лівого стегна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація