Бойовики спробували прорвати оборону неподалік Новотроїцького. Дайджест АТО

Бойовики спробували прорвати оборону неподалік Новотроїцького. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Неспокійно було на маріупольському напрямку.

Минулої доби бандформування 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів. Як і зазвичай, левова частина таких епізодів припадає на темну пору доби.

Про це у Facebook інформує прес-центр АТО.

Противник продовжує інтенсивно обстрілювати українських воїнів у авдіївській промзоні. Вночі бандити декілька разів відкривали вогонь з гранатометів, зенітних установок та 82-мм мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає.
На горлівсько-світлодарській дузі знову під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинились українські опорні пункти в районі Зайцевого та Луганського.


Опорні пукти сил АТО неподалік Сокольників, що на Луганщині, двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку окупанти вели вогонь з гранатометів по захисниках Станиці Луганської.
Неспокійно було і на маріупольському напрямку. Там загарбники з гранатометів обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового.

Окрім того, ввечері бойовики спробували прорвати українську оборону неподалік Новотроїцького. При підтримці бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.


Минулої доби зафіксовано прольоти 9 ворожих розвідувальних БПЛА.
Після опівночі незаконні збройні формування вже 4 рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї та гранатометів били в районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого.

Нагадаємо, що раніше у Авдіївській промзоні під обстрілом загинули двоє бійців, ще восьмеро були поранені

За минулу добу семеро українських бійців загинули і дев’ятеро дістали поранення

За минулу добу семеро українських бійців загинули і дев’ятеро дістали поранення

Повʼязані теми:

Наступна публікація