Бойовики вдарили із САУ по морпіхах на півдні Донеччини

Бойовики вдарили із САУ по морпіхах на півдні Донеччини

Фото: YouTube

Військові кажуть, що інколи ворог стріляє навіть удень і не маскує зброї.

Бойовики продовжують тримати в напрузі лінію оборони сил на АТО на маріупольському напрямку. Свої сили ворог сконцентрував у районі Саханки, Ленінського та Дзержинського, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від ночі росіяни та сепаратисти обстрілюють українські позиції з крупнокаліберної зброї. Ворожа самохідна арта викочувалась на роботу на ділянці від Гнутового і аж до Широкиного, інколи навіть, не маскуючись. Морпіхи на одній із позицій нарахували 25 пострілів – не рахуючи кулеметних і гранатометних.

На передку неподалік окупованої Саханки військові кажуть, що обстріли 122-м і 152-м калібром уже стали для них звичною справою. Снаряди переорують землю та рубають дерева довкола позиції. Але залишати її бійці, попри небезпеку, не хочуть – кажуть, що це українська територія, котру вони прийшли захищати. Тому для власної безпеки щодня все глибше вкопуються у землю.

Як уже повідомлялося, росіяни б'ють по морпіхах під Маріуполем підступними снарядами-"кротами". Військові кажуть, що ворог стріляє безсистемно і хаотично – серіями та одиничними пострілами в різний час, аби спрогнозувати атаки було неможливо.

Кореспондент ТСН Олександр Моторний

БМП, міномети та танки: бойовики 18 разів порушили "режим тиші" в секторі "Маріуполь"

БМП, міномети та танки: бойовики 18 разів порушили "режим тиші" в секторі "Маріуполь"

Повʼязані теми:

Наступна публікація