Бойовики вдавалися до збройних провокацій в районі Мар'їнки та Гранітного. Дайджест АТО

Бойовики вдавалися до збройних провокацій в районі Мар'їнки та Гранітного. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Станом на 18.00 по всій лінії зіткнення з опівночі зафіксовано 17 випадків порушення "режиму тиші" з боку російсько-окупаційних військ.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано 7 порушень "режиму тиші". Противник вдався до збройних провокацій в районі Новозванівки, де бойовики відкривали вогонь з БМП, а по захисникам Новоолександрівки та Новозванівки - з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.


На Донецькому напрямку зафіксовано 6 порушень "режиму тиші". Провокативні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому та Луганському з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, по селищу Луганському окупанти відкривали вогонь з міномету 120-го калібру.


На Маріупольському напрямку зафіксовано 4 порушення "режиму тиші". Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій в районі Марїнки, Водяного та Гранітного, обстрілюючи українські опорні пункти з кулеметів та стрілецької зброї.


Але, незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Раніше керівник української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню генерал-майор Борис Кременецький заявив, що ситуація уздовж лінії розмежування на Донбасі знову загострюється. Бойовики збільшують кількість обстрілів українських позицій і при цьому використовують важке озброєння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація