Бойовики випустили більше 150 мін та снарядів по силах АТО біля Красногорівки

Бойовики випустили більше 150 мін та снарядів по силах АТО біля Красногорівки

Фото: Reuters

В  окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Минула доба в районі проведення АТО пройшла не спокійно. Як йдеться у повідомлення штабу АТО, продовжуючи порушувати Мінські угоди, російські окупаційні війська вели вогонь по позиціях ЗСУ із заборонених видів озброєння.

"Всього за добу незаконні збройні формування 31 раз обстріляли укріплення сил АТО, 14 випадків відкриття вогню зафіксовано на Донецькому, 11 на Маріупольському та 6 на Луганському напрямках", - кажуть силовики.

"Найгарячіше було на опорних пунктах поблизу Красногорівки, що на Маріупольському напрямку, де з 21:00 та до опівночі супротивник зі сторони тимчасово окупованої Старомихайлівки гатив з мінометів калібру 82 та 120 мм, танків та артилерійських систем калібру 152 мм, випустивши при цьому більше 150 мін та снарядів. Під вогнем з автоматичних гранатометів опинились позиції неподалік Мар'їнки, а зі стрілецької зброї поруч Гнутового, Талаківки та Широкиного", - повідомляє штаб.

Крім того, на Донецькому напрямку опорні пункти в районі шахти Путилівська (Бутівка) потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а неподалік Зайцевого та Авдіївки – з мінометів калібру 120 мм. Також, укріплення поруч Майорська та Луганського російські окупанти обстрілювали зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. 

"На Луганському напрямку під ворожим вогнем з гранатометів різних систем опинились опорні пункти неподалік Попасної та Новоолександрівки, а поруч з Новозванівкою – з мінометів", - інформує штаб, додаючи, що в окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, що за інформацією української розвідки, бойовики зазнали втрат під час невдалого штурму сил АТО під Красногорівкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація