Бойовики випустили більше сотні снарядів з важкої артилерії на Маріупольському напрямку

Бойовики випустили більше сотні снарядів з важкої артилерії на Маріупольському напрямку

У суботу половина обстрілів прийшлася саме на цей напрямок.

У суботу, 13 серпня, бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню у зоні проведення АТО на Донбасі. Половина обстрілів прийшлася на Маріупольський напрямок, йдеться у зведенні штабу АТО.

Більше сотні снарядів калібру 122 мм бойовики випустили по опорних пунктах бійців ЗСУ у Лебединському і Солодкому. З мінометів 120 мм калібру терористи обстріляли Талаківку. У Миколаївці та Богданівці вночі відбулись нетривалі бойові зіткнення, під час яких ворог застосував гранатомети та стрілецьку зброю.

З протитанкового ракетного комплексу російсько-окупаційні війська обстріляли Старогнатівку, а з великокаліберних кулеметів - Мар'їнку.

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли позиції військових в районі Авдіївки та Новоселівки. У Новгородському вогонь відкривався з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Також з великокаліберних кулеметів окупанти стріляли по Троїцькому.

На Луганщині терористи вели вогонь з мінометів по Новотроїцькому. У Жовтому застосували гранатомети, також там працював снайпер.

Нагадаємо, у зоні проведення АТО за минулу добу загинув один український військовослужбовець, а двоє отримали поранення. Також один окупант  загинув, шестеро отримали поранення. Втрати понесли так звані  "11-й" та "9-й полки", а також "7-а бригада" російсько-окупаційних військ.

Ситуація на Маріупольському напрямку ускладняється

Ситуація на Маріупольському напрямку ускладняється

Повʼязані теми:

Наступна публікація