Бойовики влаштували "гарячі точки" на передовій, поранено двох військових

Бойовики влаштували "гарячі точки" на передовій, поранено двох військових

Фото: Getty Images

Найбільше силам АТО дісталося на маріупольському напрямі.

За добу проти суботи, 23 квітня, двоє українських військовослужбовців отримали поранення в результаті обстрілу на донецькому напрямку - у Верхньоторецькому, разташованому між Зайцевим та Авдіївкою. Загиблих немає.

Про це повідомив спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Спікер АП зазначив, що на луганському напрямку вчора відбулося п'ять ворожих обстрілів. Традиційно бойовики проявили активність поблизу Станиці Луганської. Вкотре під ворожий вогонь потрапив закритий КПВВ (контрольного пункту в'їзду-виїзду). Окрім цього, провокації НЗФ відбулися у Трьохізбенці та Золотому.

На донецькому напрямку зафіксовано 10 ворожих обстрілів. Кожен другий був мінометним. "Гарячі точки" на передовій: Луганське, Горлівська агломерація (Зайцеве, Кірове), селища Верхньоторецьке, Авдіївка. "По позиціях українських військових противник випустив понад 70 мін", - сказав Лисенко.

На маріупольському напрямі бойовики, за словами Лисенка, проявляють найбільшу активність в Мар'їнці та Широкиному. Ворог відкривав вогонь 15 разів. Декілька разів сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація