Бойовики вночі обстрілювали сили АТО біля Авдіївки із важкої артилерії, а біля Мар'їнки працювали снайпери

Бойовики вночі обстрілювали сили АТО біля Авдіївки із важкої артилерії, а біля Мар'їнки працювали снайпери

Фото: Reuters

За минулу добу зафіксовано 28 випадків відкриття вогню.

Обстріли російськими окупаційними військами позицій ЗСУ не припиняються.

Як повідомляє штаб АТО, за минулу добу зафіксовано 28 випадків відкриття вогню: по 13 обстрілів на Донецькому та Маріупольському напрямках та 2 –на Луганському.

"На Донецькому напрямку наші укріплення неподалік Авдіївки та шахти Путилівська (Бутівка) супротивник обстрілював використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети та міномети калібру 82 мм, а близько 22.00 до обстрілів позицій поруч Авдіївки долучив ще й важку артилерію калібру 152 мм. По українських захисниках у районі Верхньоторецького та Луганського незаконні збройні формування вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по позиціях неподалік Троїцького – з мінометів різних калібрів. З самохідних артустановок калібру 122 мм російські окупанти гатили по укріпленнях наших бійців неподалік Майорська та Миколаївки другої", - повідомляють силовики.

Крім того, на Маріупольському напрямку ворог обстрілював позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногорівки, Мар'їнки та Гнутового, а поруч Новотроїцького, Водяного, Талаківки та Тарамчука – з гранатометів різних систем. У районі Красногорівки та Мар'їнки активно діяли снайпери.

"На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП та гранатометів російські окупанти вели вогонь по позиціях поруч Новозванівки. За минулу добу вздовж лінії розмежування також зафіксовано проліт трьох БПЛА", - додали у штабі.

Раніше повідомлялося, що бойовики посилили вогонь уздовж усієї лінії розмежування. Атаки відбуваються на будинки мирного населення, активно працюють ДРГ, обстріли стають дедалі потужнішими.

Повʼязані теми:

Наступна публікація