Бойовики все частіше почали стріляти з танків та мінометів. Хроніка АТО

Бойовики все частіше почали стріляти з танків та мінометів. Хроніка АТО

Блокпост у зоні АТО на Донбасі. Війна тут триває майже два роки / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

За минулу добу найманці 47 разів обстріляли позиції українських військових.

Припинення вогню в зоні АТО на Донбасі немає. Лише за минулу добу, 10 березня, бойовики та російські найманці 47 разів обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в своєму зведенні станом на шосту ранку 11 березня.

"Кремлівські найманці не припиняють обстріли позицій українських воїнів, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі. Дедалі частіше бойовики ведуть вогонь по наших позиціях з забороненої зброї, а саме танків та мінометів", – ідеться в повідомленні.

Найгарячішою та найнебезпечнішою точкою біля Донецька є Авдіївка.

"Протягом доби російські терористи здійснили шість мінометних обстрілів позицій українських бійців (біля Авдіївки), а о 19:30 тричі вів вогонь танк. По опорних пунктах поблизу Зайцевого вівся снайперський обстріл та вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру. На околицях Донецька в Пісках та Опитному бойовики з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО", – констатують українські військові.

Також бойовики обстріляли із 120-міліметрового та великокаліберних кулеметів укріплення Збройних сил України біля Широкиного, що неподалік Маріуполя. Позиції поблизу Гнутового – з мінометів калібру 82 мм.

"У районі Мар'їнки позиції обстрілював ворожий снайпер та вівся вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Близько 23:00 поблизу Троїцького спостерігачем виявлено пересування ДРГ у кількості п'ять осіб. Українські бійці відкрили вогонь та змусили ворога відійти", – зазначають у прес-центрі штабу АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація