Бойовики з важкої артилерії та мінометів накрили позиції сил АТО на Світлодарській дузі

Бойовики з важкої артилерії та мінометів накрили позиції сил АТО на Світлодарській дузі

Фото: УНІАН

Обстріли тривають уздовж усієї лінії розмежування.

У вівторок, 20 грудня, бойовики здійснили 33 обстріли позицій українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Продовжується протистояння на Світлодарській дузі. Тут терористи обстріляли позиції сил АТО у Луганському, використовуючи 122-мм артилерію, міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. Окрім того, на Донецькому напрямку під обстріли бойовиків потрапила Авдіївка.

Неспокійно і на Маріупольському напрямку. Бойовики з артилерії обстрілювали Лебединське, а з мінометів - Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине, Тарамчук, Березове та Лебединське. Окрім того, з гранатометів різних систем сепаратисти гатили по Талаківці, а по Березовому та Новотроїцькому – з гранатометів і озброєння БМП.

На Луганському напрямку бойовики з мінометів та гранатометів били по Новозванівці, Станиці Луганській та Новоолександрівці. Також з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Сизе. Окрім того, по Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

Нагадаємо, напередодні один військовий загинув і десятеро дістали поранення під час боїв у районі Світлодарської дуги. Ще вісьмох бійців контузило. Таку офіційну статистику втрат у лавах наших оборонців подають у штабі АТО. За інформацією журналістів, загиблих на одного більше.

Нині Світлодарська дуга – найгарячіша точка в зоні АТО. Учора пополудні після потужного мінометного обстрілу три штурмові групи ворога атакували опорники ЗСУ. Після бою вони відступили, з боку українських військових минулося без втрат. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація