Бойовики залишили 12 тисяч людей на Луганщині без води, світла і зв'язку - ВЦА

Бойовики залишили 12 тисяч людей на Луганщині без води, світла і зв'язку - ВЦА

Фото: Getty Images

До місця подій виїхали 2 ремонтні бригади, в населених пунктах вже працюють тимчасові електрогенератори.

Через обстріл бойовиків 12 тисяч жителів Станично-Луганського району залишилися без води, світла і зв'язку.

Як говориться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, ввечері 26 серпня в результаті обстрілу російсько-терористичними військами була пошкоджена магістральна лінія електропостачання поблизу смт. Станиця Луганська.

"Протягом двох годин терористи з 82-мм мінометів, БМП і гранатометів різних типів вели масований обстріл в напрямку смт. Станиця Луганська. В результаті пошкоджені лінії електропередач, а 12 тис. абонентів в Станично-Луганському районі залишилися без зв'язку, водо- та електропостачання", - зазначили у відомстві.

Ситуація ускладнюється тим, що місце пошкодження проводу магістральної лінії знаходиться в "сірій зоні", а підходи до нього частково заміновані.

До місця подій виїхали 2 ремонтні бригади, в населених пунктах вже працюють тимчасові електрогенератори. Через дві години жителі району отримають воду, повідомляє "УНІАН"

Також відзначено, що протягом вечора і після півночі ворог 18 разів відкривав вогонь в напрямку населених пунктів в області вздовж лінії розмежування.

Інформація про втрати і руйнування не надходила.

Повʼязані теми:

Наступна публікація