Бойовики застосували важке озброєння на всіх напрямках. Дайджест АТО

Бойовики застосували важке озброєння на всіх напрямках. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Ворог 39 разів порушив "режим тиші".

За минулу добу бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це йдеться у зведенні прес-служби штабу АТО станом на 6.00.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики 18 разів порушили "режим тиші". У районах Мар'їнки та Павлопіля окупанти стріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, в Красногорівці і Широкіному - з мінометів калібру 82мм.

У Водяному ворог вів вогонь з використанням ствольної артилерії 122 калібру та мінометів калібру 120мм.

Також на Луганському напрямку бойовики 12 разів порушували "режим тиші". У напрямках Новоолександрівки та Станиці Луганської противник обстріляв підрозділи сил АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в Кримському - з озброєння БПМ. По Новозванівці бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 122мм, а в Троїцькому – з реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град.

Крім того, на Донецькому напрямку відбулось 9 обстрілів. В Луганському бойовики застосовували проти українських воїнів міномети 82 калібру, кулемети, гранатомети та вогонь БМП. В районах Авдіївки, Верхньоторецького обстріли тривали з озброєння танку, мінометів 82 та 120 калібрів.

Нагадаємо, лінія розмежування на Донбасі змінилася із відкриттям КПВВ у Майорську. Мешканці підконтрольної терористам "ДНР" території вже невдоволені його роботою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація