Бойовики змусили українських військових відкрити вогонь у зоні АТО

Бойовики змусили українських військових відкрити вогонь у зоні АТО

Фото: Reuters

Терористи здійснили 67 обстрілів по позиціях ЗСУ.

За минулу добу, 6 квітня, бойовики здійснили 67 обстрілів українських військових у зоні АТО. Обстріли відбувалися на трьох напрямках – Донецькому, Маріупольському та Луганському, йдеться у зведенні штабу АТО.

Поблизу Донецька біля селища Луганське терористи гатили із озброєння бойових машин піхоти. Із мінометів різного калібру вони завдали 11 ударів біля Авдіївки та по одному - в районах Невельського, Новгородського, Опитного, шахти Бутівка та Зайцевого.

Окрім того, для обстрілів в Пісках та Світлодарському бойовики використовували стрілецьку зброю та своїх снайперів.

На Маріупольському напрямку поблизу Мар'їнки бойовики шість разів стріляли із гранатометів, кулеметів, зенітних установок та стрілецької зброї по позиціях українських військ. У Широкиному иа Красногорівці вони вели вогонь із мінометів.

На Луганщині по військовим районі Новозванівки бойовики використовували зенітні установки та автоматичні гранатомети.

В свою чергу українська армія 10 разів відкривала вогонь у відповідь по бойовикам.

Як вже повідомлялося, "ДНР" і "ЛНР" погрожують Україні повномасштабною війною в разі, якщо Київ дозволить ввести на території "республік" контингент міжнародної поліції.

Також днями стало відомо, що бойовики в районі Зайцевого на Донеччині готують масштабну провокацію – кремлівські куратори передали терористам близько 200 мін великого калібру.

Бойовики нарощують інтенсивність вогню на Донбасі

Бойовики нарощують інтенсивність вогню на Донбасі

Повʼязані теми:

Наступна публікація