Бойовики знову почали гатити із "Градів". Хроніка АТО

Бойовики знову почали гатити із "Градів". Хроніка АТО

Російські військові на Донбасі / Фото: Getty Images

За минулу добу українські військові нарахували 46 ворожих обстрілів.

Протягом понеділка, 9 січня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 46 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, п'ятеро з яких поранили. На Луганщині знову застосували потужні "Гради".

"На Луганському напрямку – в районі Сизого бойовики застосували БМ-21 "Град". Із мінометів неодноразово вели вогонь по Троїцькому, а з гранатометів – по Станиці Луганській та Новозванівці. По Новозванівці окупанти вели вогонь і з протитанкових керованих ракетних комплексів. По Троїцькому вогонь вів снайпер", - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

"Гаряче" також було на інших напрямах на Донбасі. Зокрема, у районі Маріуполя з 82-міліметрових мінометів бойовики обстрілювали Водяне, а з гранатометів та стрілецької зброї – Мар'їнку, Широкине, Талаківку, Чермалик, Павлопіль та Гнутове. По Широкиному вогонь вела БМП противника.

А ось на Донецькому напрямі бойовики з мінометів різних калібрів обстріляли Зайцеве, Авдіївку та Луганське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів - Красногорівку, Авдіївку та Опитне. По Луганському вогонь вела БМП противника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація