Буремне перемир'я: вночі бойовики хаотично обстріляли сили АТО під Горлівкою

Буремне перемир'я: вночі бойовики хаотично обстріляли сили АТО під Горлівкою

Бойовики продовжують порушувати перемир'я / Фото: Reuters

За добу найманці 20 разів порушили перемир'я.

Упродовж минулої доби бойовики на Донбасі 20 разів намагались спровокувати українських військових.

Про це станом на ранок неділі, 3 січня, інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Зокрема, найманці вели неприцільний вогонь із великокаліберних кулеметів у бік українських позицій на межі Донецької та Луганської областей – в районі Миронівського та Троїцького. На тій же ділянці лінії розмежування сторін бойовики зі стрілецької зброї стріляли в напрямку Луганського.

Крім того, неподалік Донецька, використовуючи стрілецьку зброю, окупанти били в бік опорних пунктів сил АТО біля Кам'янки, а з великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів – у районі Опитного.

 

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 3.01.2015 року:Впродовж минулої доби злочинці 20 разів намагались...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 січня 2016 р.

Водночас, після опівночі бойовики хаотично обстріляли зі стрілецької зброї сили АТО біля Новгородського, що на північ від Горлівки.

Напередодні у штабі АТО розповіли про появу невідомих банд на Донбасі та жахливий "бізнес" бойовиків. За інформацією місцевих мешканців, найманці, які дислокуються в районі Озеряновки Донецкої області, викрадають молодих жінок, щоб продавати дівчат за кордон.

Повʼязані теми:

Наступна публікація